| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? u Humor forumu; Ja sam uvijek iskren Upoznavao bi i ja nju... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4001 (permalink) |
| Veteran | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? Ja sam uvijek iskren ![]() Upoznavao bi i ja nju ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4002 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? pružila bih mu ruku ![]() (step 2)
__________________ No one ever said that it would be this hard |
| | |
| | #4003 (permalink) |
| Veteran | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? predstavio se i pitao je kako se zove
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4004 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? rekla mu da mi pošalje pm ![]() (ne da me pošalje U pm )
| | |
| | #4005 (permalink) |
| Veteran | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? Poslao bi joj pm ...i onda bi je nastavio skidat ![]()
| | |
| | #4008 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? dala joj usisavač da usisa to sa prospera ![]() ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: iznad, osobom, ovom, radili, sta, ste, trenutku, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:48.

)
ukorio ga zbog zločestog ponašanja