| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? u Humor forumu; po šljivu i travu ispili.....apropo's bozić...u ovo vrijrme...mozda hindu ili cak islamski bozic...???....hehhehe... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #452 (permalink) | |
| wayward | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? Citat:
a sa vanderom bi pričao lovačke priče ![]()
__________________ الفرعون | |
| | |
| | #454 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? igrao nogomet
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #457 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,702
![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? napila se s njom k`o đubre
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #460 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,801
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? Adolon mi je car...mazno bi ga ![]() ![]() (sorry zbog duplanja...moral sam)
__________________ ..pita me pamet šta mi to treba, kad imam nju i sretni dom, pita me pamet i ja se pitam, šta ćeš ti u srcu mom... |
| | |
![]() |
| Tagovi: iznad, osobom, ovom, radili, sta, ste, trenutku, vas |
« Chat tema
|
postavi pitanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:48.

a 

i s njom iznad nje