| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? u Humor forumu; ostavio ih vani i odvezao audija, da ga ne usmrde... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4987 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? čestitao joj jer me je ona prva od toliko ljudi skužila. svi misle da sam ja neki plemeniti vitez, a ja u biti najžešći krvnik ![]() ma šalim se of kors ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #4989 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? joj, baš fora vitez-ratnik koji u trenucima odmora od krvoločnih bitaka umače kekse u mlijeko ( i cucla palac) ![]() OT: s njom bih kekse i mlijeko + piđama party ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #4990 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,922
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? pitao ga ako mi dopusti 5 minuta da sa kontrolomleta uživam u keksima i miljeku ![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
![]() |
| Tagovi: iznad, osobom, ovom, radili, sta, ste, trenutku, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:49.

vitez-ratnik koji u trenucima odmora od krvoločnih bitaka umače kekse u mlijeko ( i cucla palac)