| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? u Humor forumu; popio nesto vise cuga da se malo bolje upoznamo u opustenijoj atmosferi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #572 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,491
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? Najeo se ko sivonja. Nakon toga zasjeo na "prometno" mjesto u gradu te uz ladnu pivicu i podrigivanje komentirao svjetinu oko nas
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #576 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,491
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? Gledao dolazak kraja covjecanstva kakvog poznajemo jer ce nastupiti novo mracno doba kad dođe do žestoke kolizije tih dvaju tijela. Prije su nestali dinosuri, sada ce nestati kompletan svijet kakvog poznajemo ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #578 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,637
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? menage-a-trois ![]() ne znam, morao bi dobro razmisliti...eventualno oggy svijeca dolazi u djir ali s obzirom na kolicinu moguce energije isijavanja jedan poveci zapaljeni bor pored nas bi ti trebao ![]() sta ti kazes na to mrvice moja?
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: iznad, osobom, ovom, radili, sta, ste, trenutku, vas |
« Chat tema
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 4 (3 članova i 1 gosta) | |
| dark_zg |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:32.