| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? u Humor forumu; 2 fbs&robin: a nenene. Ne bi mi se kifla mogla dic kad bi vidio naked FBS-a u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #581 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,491
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? 2 fbs&robin: a nenene. Ne bi mi se kifla mogla dic kad bi vidio naked FBS-a u real lifeu. Tak da bi bio beskoristan. Eventualno da dokumentiram to na neki pokreni medij i kasnije skupljam repu po forumu ![]() 2 fuzija: pokusao ga malo bolje upoznati, nazalost nisam uspio na forumu ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #582 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,637
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? 2 teica: sa zadovoljstvom bi s njom divanio uz drustvo cevapa sa kajmakom 2 fuzija: za pocetak bio popio pivicu da se bolje upoznamo 2 oggy: mogao bi mozda samo dobiti negativnu repu za vizualni identitet kucnog uratka ![]()
__________________ |
| | |
| | #583 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,491
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? Hehehe, potrudio bi se malo izrežirati uradak da izgleda što atraktivnije. ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #585 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,702
![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? slagali bi se.....ko lego-kockice
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #587 (permalink) |
| Purger | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? jeo žablje krakove ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #589 (permalink) |
| Purger | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? Baš sam tužan ![]() Ja bi svejedno jeo krakove ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: iznad, osobom, ovom, radili, sta, ste, trenutku, vas |
« plus/minus
|
Chat tema »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:42.