| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? u Humor forumu; Pokušao mu objasniti da je Balašević nesto ala Thompson. jedino što Thomspon puca na ortodoksni patriotizam (nacionalizam) dok ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #611 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,491
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? Pokušao mu objasniti da je Balašević nesto ala Thompson. jedino što Thomspon puca na ortodoksni patriotizam (nacionalizam) dok Balašević puca na nostalgiju pa su njegovi koncerti cesto nista doli plač partya što ekipa masovno puši. Kao i Thompsona
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #612 (permalink) |
| charolastra | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? Pokušao mu objasniti da se i Thompsona i Balaševića može slušati i uživati u njima bez tih nacionalističkih ili suznih ispada ako od svirke očekuješ samo uživanje u glazbi ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #613 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? pustil bi mu tommeka...da vidi kaj je muzika...i naravno cuga..
__________________ Sve ste lijepe hvala Bogu, da vas ljubim Sve ne mogu, neka bude božja volja pa nek priđe naj bolja... |
| | |
| | #614 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,491
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? 2 daidza: Tu bi se slozio s njim ![]() 2 vuxs: rekao bi mu da ne uljece kljizno ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #617 (permalink) | |
| Caballero Negro | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? Citat:
![]() za to uvijek imaš sajlensa ![]() to ti je jeftin način da mi se izvučeš od one rakije. al nema, to je zapisano u zvijezdama i tako će i bit ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. | |
| | |
| | #618 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 24
Poruka: 3,459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? Pila kavu i slusala Cecu. ![]()
__________________ ....Found myself today I found myself and ran away Something pulled me back The voice of reason I forgot I had.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: iznad, osobom, ovom, radili, sta, ste, trenutku, vas |
« Chat tema
|
postavi pitanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:47.