| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? u Humor forumu; gledao slike koje je postao u forumu žene... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6954 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,922
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? natjerao ga da mi promijeni semeringe na autu sutra
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #6958 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? objasnio mu da je to kao čaj s rumom, samo s još extra ruma i bez čaja ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #6959 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta bi ste radili sa osobom iznad vas u ovom trenutku? Popio čaj a njemu dao rum ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
![]() |
| Tagovi: iznad, osobom, ovom, radili, sta, ste, trenutku, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:43.