| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Sta vam se mota po glavi...bas sada? u Humor forumu; Why always me? 8... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #7442 (permalink) |
| charolastra | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? booooooooooooooring
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7445 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? ma nis posebno, nege gluposti ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #7447 (permalink) |
| Veteran | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? kako pobjeć s posla ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7448 (permalink) |
| Protuha Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,599
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? zasto moran na fax i sto jos moran srediti do 2 ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #7450 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Sta vam se mota po glavi...bas sada? valjda ce i ta zla kisa prestat vec jednom.. usrala mi je prosli vikend, nece valjda i ovaj ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
![]() |
| Tagovi: bas sada, glava, motanje, sada |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta) | |
| zaneti.m |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:51.

8