| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? u Humor forumu; Pa normalno. Malu pomoć mi prave neke pčelice koje ga skupljaju.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? 2 wamp: ma zabrijao sma na krivu igru. Mislio sam da je ona "Reci nesto forumasu iznad". Neka slicna igra postoji...pa rek'o: "Ku'š na me' eeej??!! "Sorky slay ![]() 2 robin: znaci dugo češkanje leđa dolazi u obzir? ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? Ti sam sebe češkaj ![]() ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? pomozi mi gazit kupus, 3 metra po satu placam
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Purger | Re: Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? Gdje je žaba ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #108 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,926
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? Citat:
![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumas ici, forumas u, kazete, nekom, ovom, sta, trenutku, zelite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:41.

"