| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? u Humor forumu; manekenka - vraćaj se na šank... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| Veteran | Re: Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? Mama tvoj avatar me tjera da ponovo počnem piti mlijeko
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Purger | Re: Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? Icegirl,kaj sam opet na listi ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? .............daidza, hvala.............
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #40 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? mama, vidimo se vjerojatno sad koji dan u gemu... ps. nemoj pobjeć ili me stavit na ignore ![]()
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumas ici, forumas u, kazete, nekom, ovom, sta, trenutku, zelite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:33.

misic,najbolji avatar,najzanimljiviji,pokreti su tako simpaticni!