Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor > Igre bez granica
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Igre bez granica Raspravljate o temi Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? u Humor forumu; za gigaca alaj sam te uplasila sinoc malo me alkohol uhvatio sinoc pa bih ti htjela reci...danas malo smirenija ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-04-08, 20:04   #511 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 5,119
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina
Re: Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici?

za gigaca

alaj sam te uplasila sinoc

malo me alkohol uhvatio sinoc pa bih ti htjela reci...danas malo smirenija i normalnija (rekla sam MALO )...

jako, jako, jako mi je drago sto sam te upoznala i sto imam osjecaj da te znam oduvijek sto mogu pred tobom podrignit, popit, smijat se kao budala, pricat pizdarije ali i ono sto mi je na srcu

i volim sto te nije tesko nagovorit da dodjes na pivo

i da, mislim da si cool

sorry na ovom izlijevu njeznosti al u zadnje vrijeme se osjecam tak dobro i moram reci, napisati sve sto mi pukne

21....
cina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 20:06   #512 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,866
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

za cinu i gigu: dođite na pivu (al nije karlovačka )
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-04-08, 06:42   #513 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 5,119
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: prospero Pogledaj Poruke
za cinu i gigu: dođite na pivu (al nije karlovačka )
ččp ttb

21....
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-04-08, 09:13   #514 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Poruka: 6,250
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Uf cino, jako lijepo, hvala, imas PP

Prospero, reci kad i gdje
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-05-08, 21:36   #515 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

gledajte..meni je ovaj smajlek bash super..
nebi ga mijenjao..al nabavil sam tonu drugih..i neznam koji mi je bolji..
e sad..potpis je mojih ruku dijelo tak da to ne diram..
e sad..u kurcu sam ono totalno.. znash..sad sam skuzil da ja malo vuchem na EMO... e sad..to me stavilo u depru..zake? e pa zato jer svi emo su munjeni i ko zilet..a ja nisam..ko zilet..munjen jesam... i sad mi je josh gore'.. i imam i ja svojih problema i to..
znash..
e to bi rekel..nekom na kavi i tak..jer ja sam baba ono..ne baba baba ali znash.. iznutra se skriva drugi ja koji vristi na sav glas al pukel mu je glas

e da..i serem..jebo te.. kakav emo ono
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 07:46   #516 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Hahhaah
Star 07-05-08, 14:54   #517 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,059
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

Gdej se smucaš mužu moj???
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 17:46   #518 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 24
Poruka: 3,412
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto

za sabana
jesi sada naučio
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-05-08, 19:14   #519 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Poruka: 3,981
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Hvala ti što si mi uljepšao dan
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 10:04   #520 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-05-07
Godina: 16
Poruka: 1,364
speki576 se izdvaja iz masespeki576 se izdvaja iz masespeki576 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku speki576 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku speki576

Hvala daidzi što mi je dao da nešto napravim za natjecanje!!

Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji
speki576 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: forumas ici, forumas u, kazete, nekom, ovom, sta, trenutku, zelite

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111