| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? u Humor forumu; za gigaca alaj sam te uplasila sinoc malo me alkohol uhvatio sinoc pa bih ti htjela reci...danas malo smirenija ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #511 (permalink) |
| MrCina | Re: Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? za gigaca ![]() alaj sam te uplasila sinoc ![]() malo me alkohol uhvatio sinoc pa bih ti htjela reci...danas malo smirenija i normalnija (rekla sam MALO )...jako, jako, jako mi je drago sto sam te upoznala i sto imam osjecaj da te znam oduvijek sto mogu pred tobom podrignit, popit, smijat se kao budala, pricat pizdarije ali i ono sto mi je na srcu![]() i volim sto te nije tesko nagovorit da dodjes na pivo ![]() i da, mislim da si cool ![]() sorry na ovom izlijevu njeznosti al u zadnje vrijeme se osjecam tak dobro i moram reci, napisati sve sto mi pukne ![]()
__________________ oces da ti operem sajbu? ![]() 21.... |
| | |
| | #515 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? gledajte..meni je ovaj smajlek bash super.. nebi ga mijenjao..al nabavil sam tonu drugih..i neznam koji mi je bolji.. e sad..potpis je mojih ruku dijelo tak da to ne diram.. e sad..u kurcu sam ono totalno.. znash..sad sam skuzil da ja malo vuchem na EMO... e sad..to me stavilo u depru..zake? e pa zato jer svi emo su munjeni i ko zilet..a ja nisam..ko zilet..munjen jesam... i sad mi je josh gore'.. i imam i ja svojih problema i to.. znash.. e to bi rekel..nekom na kavi i tak..jer ja sam baba ono..ne baba baba ali znash.. iznutra se skriva drugi ja koji vristi na sav glas al pukel mu je glas e da..i serem..jebo te.. kakav emo ono
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumas ici, forumas u, kazete, nekom, ovom, sta, trenutku, zelite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:16.

sto mogu pred tobom podrignit, popit, smijat se kao budala, pricat pizdarije ali i ono sto mi je na srcu