| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? u Humor forumu; Citat: Pravi autor: cina tu sam ccc. Počet ću ja kopirajt traziti... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,026
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici?
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #52 (permalink) |
| ... lakše je... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,553
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? Prospero, jel ovaj avatar bolji?
__________________ Ako te pokušam sačuvatiSam ću sebi se narugatiA to je prevelika cijenaZa nešto čega nemaŠto u tebi ne postoji Podigni zid bezbroj godina dugTako da ne vidim preko... Jbmu sve!!!! |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,758
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? Ma svaki je tvoj avatar izvrstan. ![]() A glede naslova- ima na forumu netko kome žarko želim nešto reći, ali mislim da će biti puno slađe (i pametnije) to prešutiti. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #54 (permalink) |
| ... lakše je... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,553
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? Eh tako, sad nam reci komu i kaj hoćeš reći!
__________________ Ako te pokušam sačuvatiSam ću sebi se narugatiA to je prevelika cijenaZa nešto čega nemaŠto u tebi ne postoji Podigni zid bezbroj godina dugTako da ne vidim preko... Jbmu sve!!!! |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,758
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? A vid ti nju radoznalu... Sorry, ali morat ću biti zločest pa prešutiti (ali ako te imalo tješi- rek'o ja il ne rek'o, bit ću zločest ).Ali ne brini imam ja i tebi nešto za reći, pa opet ne ću. Ako budeš dobra, možda sutra i u nekoj drugoj temi. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #57 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,417
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? Venus bejb, vrni se, dosadno mi je, ajmo nekam van pit, za stara dobra vremena, da se bar vrate ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? Citat:
![]()
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a | |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumas ici, forumas u, kazete, nekom, ovom, sta, trenutku, zelite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:51.

).
Ako budeš dobra, možda sutra i u nekoj drugoj temi. 

a