| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? u Humor forumu; na moru, ovo leto letuje negde vani. U poverenju mi je rekao da ide daleko, daleko i da neće uzeti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #641 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? na moru, ovo leto letuje negde vani. U poverenju mi je rekao da ide daleko, daleko i da neće uzeti laptop
__________________ "Negdje će smotriti bijeli cigo Čergaša, a on vuče katanskog konja, bez sedla, bez horme, a konj stupa za neobičnim gospodarom k'o na tuđim nogama. .." (str.80) EDHEM MULABDIĆ |
| | |
| | #642 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 1,274
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? nećeš me nagovoriti na grijeh offtopica ![]() @ponosnipurger- hvala ti na vrijeđanju
__________________ Napokon dišem punim plućima Napokon sam slobodna I nakon sveg što sam si dopustila Zadnji potez povlačim ja Zadnji Uredio tendre poison : 13-08-08 u 18:51. |
| | |
| | #643 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? Eeeeeeeeeeeeeeeeeeee Pa ja se zajebavam. Kaj brijes?
__________________ ....I svi me vole svima sam duhovit cekaju na red da me upoznaju samo ti nikako da shvatis konacno koliko me volis suludo... |
| | |
| | #647 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? MM- baš ti hvala na rep+... sad imam preko 5 kilobodova ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumas ici, forumas u, kazete, nekom, ovom, sta, trenutku, zelite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:48.

sad imam preko 5 kilobodova