| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? u Humor forumu; Citat: Pravi autor: Le frog O draga Robin, nebi želio da te itko gleda golu osim mene. žabo moja..hoćeš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? žabo moja..hoćeš li se kada te poljubim pretvorit makar ti u princa?
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #82 (permalink) | ||
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? Citat:
![]() sljedeci put cemo i ROBIN zvati da nam se pridruzi i papa sa nama ![]() Citat:
sva sreca kupio samauto skoro, pa me malo skriva a vidi ove pijavice, ne mozes je se rijesiti nikako ![]()
__________________ | ||
| | |
| | #83 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? umrla sam od smijha na ovaj novi avatar..REP+++ a tebi e smeta moja blaga razgoličenost?
| | |
| | #86 (permalink) | ||
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? Citat:
![]() malo odmjerene ljubomore s vrmena na vrijeme dobro dodje ![]() mislim da ces se sloziti s om konstatacijom Citat:
![]()
__________________ | ||
| | |
| | #87 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? nedaju mi da ti dam rep još dragi... malo ljubomore ne škodi ali u granicama zdravog razuma ali isto tako ne možeš se zuvaljivat svakome..sad si počeo i muškarcima..jao ![]() stvarno ću te ubit
| | |
| | #88 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? Kumekice moja, ja tebe nist ne kuzim da me jebes ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #89 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? "Slatkice", evo ti jedna pusa pa da te glava manje buba ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici? Iššš od mene sa pusama ![]() ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumas ici, forumas u, kazete, nekom, ovom, sta, trenutku, zelite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:57.