| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Sve je u pjesmi u Humor forumu; evo ovako... vidio sam to negdje neznam gdje al svidjelo mi se pa bi mogli probat... ja npr. zadam pjesmu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Sve je u pjesmi evo ovako... vidio sam to negdje neznam gdje al svidjelo mi se pa bi mogli probat... ja npr. zadam pjesmu i izvodaca Igra bez granica ( Tose Proeski ) sljedeca osoba na moju pjesmu odgovara drugom tako da ima smisla s ovom gore npr. Ringispil ( Dorde Balasevic ) i tako dalje. eto, nadam se da ste skuzili... ja pocinjem s... Sve je ona meni (Slavonske Lole)
__________________ ** broos before whores... ** |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Sve je u pjesmi Citat:
![]() ne zamjeraj...to je od pive ![]()
__________________ Dno is my good friend. I wanna be like Dno. Dno have so many friends. Dno is everywhere. | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sve je u pjesmi
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sve je u pjesmi Have You Ever Really Loved a Woman? - Bryan Adams
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sve je u pjesmi Loving You - Minne Riperton
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:45.