| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi test za pametne u Humor forumu; Ja nisam znala ono s kćerima i bonus pitanje nisam shvatila! A ova tri znam! nije teško samo treba ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,281
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: test za pametne Ja sam samo ono s 5000 falila. Matematika me nikad nije isla, a sve ostalo je logika. Zanimljiv test.
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: test za pametne Jao ja smislim neke čudne odgovore koji nisu ni točni, ali ni ono što je sastavljač pretpostavio... ako pretekneš zadnjeg koji ćeš biti?? reko, prvi... možda je kružna utrka, pa sam ga opro za krug... ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: pametne, test |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Spajanje mobitela na internet preko GPRS usluge | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:26 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:30.