| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi test zbrajanja brojeva u Humor forumu; ima ovo na sajtu, ali me zanima što ste vi na forumu pomislili Prođite kroz ovaj test. Samo slijedite upute ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | test zbrajanja brojeva ima ovo na sajtu, ali me zanima što ste vi na forumu pomislili Prođite kroz ovaj test. Samo slijedite upute koliko brzo možete, ali nemojte pročitati sljedeći zadatak dok ne riješite prethodni. Nije potrebno zapisivati riješenja, koristite se samo svojom glavom. Rezultat je nevjerojatan... Koliko je: 15+6 3+56 89+2 12+53 75+26 25+52 63+32 Znam, znam... Računanje je teško, ali ovo je super!! Još samo par... 123+5 SAD BRZO!! ZAMISLI ALAT I BOJU!!! Nastavi dalje do kraja... Još malo... Još samo malo... Upravo ste pomislili na "crveni čekić" zar ne??! Ukoliko to nije slučaj, vi ste između 2% ljudi koji imaju "različit" ako ne i "nenormalan" mozak. 98% ljudi bi pomislilo na "crveni čekić" nakon ovog testa. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Ja nisam pomislio na crveni čekić
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Plavi šarafciger...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gamer Guru | siva motika ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
![]() |
| Tagovi: brojeva, test, zbrajanja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Zanimljiv test zbrajanja brojeva | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 29 | 18-07-08 01:31 |
| jos jedan test zbrajanja brojeva | Kristijan | Igre bez granica | 5 | 13-08-07 02:39 |
| Test zbrajanja | Gogy | Baš Razno | 18 | 24-07-07 10:13 |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:07.