| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi test zbrajanja brojeva u Humor forumu; e ljudi moji nevjerojatno! prodo sam sestri "foru", i rekla je plava kliješta! LUDILO!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-12-05
Poruka: 33
![]() | e ljudi moji nevjerojatno! prodo sam sestri "foru", i rekla je plava kliješta! LUDILO!
__________________ On a similar note I must confess to you, I'm giving very serious thought... to eating your wife ![]() ako zelis bit ugrizen stisni ovdje! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Zagorje. Novi Marof Godina: 19
Poruka: 214
![]() | Ja sam počeo čitati od krive strane... Za sad je 17% ljudi zamislilo "crveni čekić" 66% je zamislilo nešto drugo 17% nije poštivalo pravila
__________________ Be happy! I won't be here forever! |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma | i ja isto sam pomislio plava kljesta , tocnije kombinirke ![]()
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #20 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: test zbrajanja brojeva Ahaha... loše 3
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
![]() |
| Tagovi: brojeva, test, zbrajanja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Zanimljiv test zbrajanja brojeva | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 29 | 18-07-08 01:31 |
| jos jedan test zbrajanja brojeva | Kristijan | Igre bez granica | 5 | 13-08-07 02:39 |
| Test zbrajanja | Gogy | Baš Razno | 18 | 24-07-07 10:13 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:17.

, tocnije kombinirke
3