... carica
oženiti?
Raspravljate o temi Tko na forumu... u Igre bez granica forumu, dio Humor foruma; Igrica ide ovako- osoba postavi pitanje, slijedeća odgovara i postavlja novo pitanje. Počnimo: ...će se najprije udati?...
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
... carica
oženiti?
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Joks
tko je na forumu najveći avanturist?
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
... ja
tko najveći mislilac?
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Savana
...najbolji pjesnik/inja?
Maria Magdalena
najpozeljniji nezenja?
Nije u redu mrziti sve ruže zato što si se ogrebao na jedan trn...
Joks
tko ima najbolje avatare
lulu
...ima najbolji potpis?
raven21
tko najbolje argumentira u raspravama?
damfisk
tko najvise spama?![]()
Nije u redu mrziti sve ruže zato što si se ogrebao na jedan trn...