| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Udarite kitom po tipkovnici i napišite što ste dobili......curke sisama....! u Humor forumu; Jaja se ne računaju..... ...i s napomenom u zagradi...spuštena ili dignuta kita....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Jaja se ne računaju..... ...i s napomenom u zagradi...spuštena ili dignuta kita.... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Udarite kitom po tipkovnici i napišite što ste dobili......curke sisama....! Zašto sam znao da će ovo nekom pasti na pamet ![]() E baš neću! ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Udarite kitom po tipkovnici i napišite što ste dobili......curke sisama....! fdčalhkčdqrušđqperuđrjeqotuvinonvfdnbčsfhgašqiurzšoqšvmšqpeivmšpruqvnšquvnćodsufbvćšoirutnvšrutvnšqotuvguh ![]() ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Udarite kitom po tipkovnici i napišite što ste dobili......curke sisama....! Ovo i je bez jaja ![]() Da sam još i jaja nabacio pukla bi mi tipkovnica ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Udarite kitom po tipkovnici i napišite što ste dobili......curke sisama....! E jebes mu sve to sam ja prvi poceo na onoj drugoj temi al nema veze, samo sto sam ja po sirini lupio a predpostavljam da je sahasa po duzini (spustena naravno)
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } Zadnji Uredio ludiabra : 21-04-07 u 20:29. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Udarite kitom po tipkovnici i napišite što ste dobili......curke sisama....! qwertzuiopšćčjčzđšuču-+hp-ubšz6čzltltfđp ,tf6šlokzšpltgpšerlgf.ćdč,čerlpašw34krtpšflfečdplrfađse4prolteđščfdđžšcćysčđr4štlfwe plf rdšđlfđerdlfpđrešwflašpđ.čdečfl.dfl.rešp4 valjda imam velike sise |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Udarite kitom po tipkovnici i napišite što ste dobili......curke sisama....! stvarno imaš velike sise......mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
![]() |
| Tagovi: dobilicurke, kitom, napis ite, s to, sisama, ste, tipkovnici, udarite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:53.

al nema veze, samo sto sam ja po sirini lupio a predpostavljam da je sahasa po duzini 
valjda imam velike sise