| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Udarite kitom po tipkovnici i napišite što ste dobili......curke sisama....! u Humor forumu; Hehe...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-03-07 Lokacija: Knin Godina: 10
Poruka: 14
![]() | Re: Udarite kitom po tipkovnici i napišite što ste dobili......curke sisama....! Ova tema nema smisla pa bi molio moderatora da zatvori temu
__________________ http://www.fotorola.com/uploads/a3d7a80500.jpg[ |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-03-07 Lokacija: Knin Godina: 10
Poruka: 14
![]() | Re: Udarite kitom po tipkovnici i napišite što ste dobili......curke sisama....! ti to meni ili ja ovo pisem rukom i neka se zatvori ova tema molio bi moderatora
__________________ http://www.fotorola.com/uploads/a3d7a80500.jpg[ |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Udarite kitom po tipkovnici i napišite što ste dobili......curke sisama....! Tj jako mali gumb po gumb... (ja napominjem da sam ovo pisao rukama)
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #17 (permalink) |
| charolastra | Re: Udarite kitom po tipkovnici i napišite što ste dobili......curke sisama....! Baš gledam ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,979
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tvoj komentar nema smisla.....molim moderatora da zatvore ovaj lik...koji silom želi biti moderator
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 1,011
![]() | Re: Udarite kitom po tipkovnici i napišite što ste dobili......curke sisama....! dzrrfjchzhtgliujzgzgfctdeukzjhtgi8kujzuhujzhbiukjhzbliuzghggkjghkjujiouuuuuuuzgzgzhfzzghilutio8uzoukziuuugzhgzgzg
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dobilicurke, kitom, napis ite, s to, sisama, ste, tipkovnici, udarite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:17.