| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Udarite kitom po tipkovnici i napišite što ste dobili......curke sisama....! u Humor forumu; Mateo i njegov alat još nisu otkrili ovu temu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #54 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Udarite kitom po tipkovnici i napišite što ste dobili......curke sisama....! n jm jebena tema, lupio sam ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 200 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 100 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,052
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Udarite kitom po tipkovnici i napišite što ste dobili......curke sisama....! E nikad do sad nisam došla na ovu temu ali uvek se ismejem kad pročitam naslov ![]()
__________________ N ♥ J |
| | |
| | #57 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Udarite kitom po tipkovnici i napišite što ste dobili......curke sisama....! I ja isto. ![]() Vidim, prazno. ![]() ![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
| | #58 (permalink) |
| b&w fan | Re: Udarite kitom po tipkovnici i napišite što ste dobili......curke sisama....! nije fer meni uvik bude alt+f4 ![]() ![]()
__________________ I'm not calling for a second chance, I'm screaming at the top of my voice. Give me reason but don't give me choice. 'Cause I'll just make the same mistake again. |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Udarite kitom po tipkovnici i napišite što ste dobili......curke sisama....! fhdsbb
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Tagovi: dobilicurke, kitom, napis ite, s to, sisama, ste, tipkovnici, udarite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:13.

jebena tema, lupio sam 

I pametni grijese