| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Vijesti iz budućnosti u Humor forumu; 2009. Ja zavrsio faks, istetovirao na ledja: Zavrsio sam faks!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vijesti iz budućnosti 2009. Ja zavrsio faks, istetovirao na ledja: Zavrsio sam faks!
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Vijesti iz budućnosti 2093. Otkrijo Mujo Bosanac da je Bosna i Hercegovina trokutasta zemlja, i da je rješenje svih problema u njoj: Kvadrat nad hipotenuzom je jednak zbroju kvadrata nad katetama. Od 2093. u BiH vlada mir i sloga, a već 2094. očekuje se ulazak u EU i Varšavski pakt ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) |
| next best thing | Re: Vijesti iz budućnosti ajd nadalje ispravno , jedna godina plus pa onda vijest 2011. Zatvoren zadnji klub sa narodnjačkom glazbom, narodnjaci zbilja izašli iz mode. ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Vijesti iz budućnosti Citat:
![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vijesti iz budućnosti 2014 Udala se Severina! Nakon dugih godina u "celibatu" Severina se napokon udala,za poznatog narkobosa s Kube,Ona kaže: "ajme majko,mila neznan šta da van kažen,presretna san" Kubanac kaže: "si" (što znači resretan sam što ću bit muž ovoj prekrasnoj ženi,pogotovo zbog toga što se "čuvala" za posebnu osobu,a taj sam ja)Reče on milo pogledavši prema svojoj budučoj supruzi!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| charolastra | Re: Vijesti iz budućnosti 2010 Izmislili zaštitu protiv spamera na forumima. Daidzu užasnutog otpremili u ludnicu ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Vijesti iz budućnosti 2011 (veljača) Croportal korporacija kupila Microsoft. Kiki angažirao sve programere da poprave sat na forumu. 2011 (studeni) Još nema rezultata.. 2011 (prosinac) Izliječeni daidža otvorio nevladinu agenciju za borbu protiv spamanja i korupcije (uvjet za ulazak Hrvatske u EU).
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vijesti iz budućnosti 2088 Rolling Stonesi praše po Africi,nova turneja zakazana za 2100,bruji se da dolaze i u Hrvatsku! 2100 Stonesi,najavili dolazak u Hrvatsku! Drugi dan otkazali,veliki naslov u novinama: Keith je osjetio posljedice šmrkanja pepela! Stonesi odustali od daljnje turneje! Mick kaže:nisam mislio da se navuko,a probo je samo jedanput dok je bio pijan!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
![]() |
| Tagovi: buducnost, vijesti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:12.

Svi smo mi MASS SARR

resretan sam što ću bit muž ovoj prekrasnoj ženi,pogotovo zbog toga što se "čuvala" za posebnu osobu,a taj sam ja)
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!