| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Vijesti iz budućnosti u Humor forumu; 2031 Hajduk nakon više od 20 godina bez trofeja osvaja hrvatski kup... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Offline | Re: Vijesti iz budućnosti 2031 Hajduk nakon više od 20 godina bez trofeja osvaja hrvatski kup
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #42 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Vijesti iz budućnosti 2038 Vlatko Marković odstupa sa svoje dužnosti u HNS -u
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : 1. krug : skupina C |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Offline | Re: Vijesti iz budućnosti 2045 U HNS-u konačno dogovaraju jednokružni sustav natjecanja u prvoj HNL i odlučeno je da se liga proširuje na 36 kluba
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vijesti iz budućnosti 2034. Hrvatska ušla u EU
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #47 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Vijesti iz budućnosti 2031.godina Hajduk nakon što je 2011. godine osvojio Ligu prvaka, i što je nakon više od 20 godina bez trofeja, napokon osvaja hrvatski kup pobjedivši momčad NK HAM Purger iz Zagreba, klub koji se u svojoj povjesti još zvaio i Građanski, Dinamo, pa HAŠK Građanski, pa Croatia, pa opet Dinamo, zatim jednu sezonui NK Mamić & co. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| next best thing | Re: Vijesti iz budućnosti 2032. Europska Unija ponovo ukida HNL na 5 godina, pokušaj peticije za spas HNL-a propao nakon samo jednog potpisa (V.Markovića)
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vijesti iz budućnosti 2200-te internet se gasi zbog energetske krize, moraju se ugasiti svi glavni serveri, jer energije nama ni za žarulju...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 996
![]() | Re: Vijesti iz budućnosti 2033. Izvršen atentat na V. Markovića koji ne uspijeva; atentator je pokušao masnom svinjetinom začepiti krvne žile VM-u i tako mu izazvati srčani udar, ne znajući da je ovaj još prije 20 godina sve organe u tijelu zamijenio umjetnima.
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
![]() |
| Tagovi: buducnost, vijesti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:57.

Svi smo mi MASS SARR