| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Vijesti iz budućnosti u Humor forumu; 2012-ženim se... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Vijesti iz budućnosti rujan 2034. - anthlon konačno otišao u zasluženu mirovinu. studeni 2034. - tužna srca javljamo svim rođacoma i znancima da nam je naš dragi anthlon preminuo u xx godini života. Pokopa dragog nam pokojnika - neće biti.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #54 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,690
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vijesti iz budućnosti 2054 Gotovo je s nogometom,muškarci odustali od sporta,sada gledaju meksičke sapunice i plaču sa glavnim likovima!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Administrator | Re: Vijesti iz budućnosti 2055 ekipa se počela jebati masovno u guzu, više se ne zatrudnjuje preko pizde već preko guze, dijete izlazi kroz guzu i carski rez se radi tako da se jedan guz odstrani i da dijete izađe kroz njega, zatim se guz sašije i guza ko nova, spremna za uporabu |
| | |
| | #56 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Vijesti iz budućnosti 2022. Udala se Severina na svoj 50. rođendan za hercegovačkog poduzetnika i bivšeg nogometaša Igora Musu. Naime, kako neslužbeno doznajemo, popularna Seve nije mogla odoljeti Musinoj ćelavoj glavi. Kako je poznato još iz davne 2002. godine, naša Seve voli ćelavce. Vjenčanje će biti na Musinoj 50-metarskoj Jahti privezanoj u Neumskoj luci, a kako ovih dana Hrvatska gradi most Kopno - Pelješac, možda je to posljednje uplovljavanje obitelji Musa u neumski zaljev. Ipak, najvažnije je da je naša Seve uplovila u bračnu luku ![]() |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,690
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vijesti iz budućnosti Citat:
![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! | |
| | |
| | #60 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Vijesti iz budućnosti Pa ima, još jedan Mars ... dođi ...a možda bude još nešto osim Marsa ... nego ne bi smjeli ići off - topic pa evo još jedne vijesti iz budućnosti ![]() 2010. godina Predsjednički izbori u Republici Hrvatskoj ukinuti, tako da će Stjepan Mesić ostati zapamćen kao posljednji hrvatski predsjednik. Naime, u Hrvatsku se vraća dinastija Trpimirovića, a novi kralj Hrvatske će biti kralj Svetislav Suronja Trpimirovich XVII |
| | |
![]() |
| Tagovi: buducnost, vijesti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:47.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!
Svi smo mi MASS SARR
resretan sam što ću bit muž ovoj prekrasnoj ženi,pogotovo zbog toga što se "čuvala" za posebnu osobu,a taj sam ja)
... nego ne bi smjeli ići off - topic pa evo još jedne vijesti iz budućnosti