| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Vijesti iz budućnosti u Humor forumu; 2013 - vratio se netragom nestali član Captn. Jack Sparow... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,281
![]() | Re: Vijesti iz budućnosti 2013 - vratio se netragom nestali član Captn. Jack Sparow
__________________ Chicago Bulls 72-10, Michael Jordan 6 naslova, Serena Williams 8 grand slam, AC Milan - 7 europskih naslova, Pete Sampras 14 grand slam, Kane WWF champion, Ayrton Senna 3 naslova |
| | |
| | #82 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Vijesti iz budućnosti 2021 - Zdravko Mamić odlazi iz Dinama ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #84 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,281
![]() | Re: Vijesti iz budućnosti 2247- klonirani su Tuđman i Tito da se vidi ko jači
__________________ Chicago Bulls 72-10, Michael Jordan 6 naslova, Serena Williams 8 grand slam, AC Milan - 7 europskih naslova, Pete Sampras 14 grand slam, Kane WWF champion, Ayrton Senna 3 naslova |
| | |
| | #86 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Vijesti iz budućnosti 01.01.2011. Gggiga je ušao u Guinessovu knjigu rekorda nakon što je nakon punih 5 (pet) godina uspio napisati više postova od Daidze, Joksa i Cine zajedno u Igrama bez granica
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! |
| | |
| | #87 (permalink) | |
| Član | Re: Vijesti iz budućnosti Citat:
![]()
__________________ Dont Vori, Igor Vori | |
| | |
| | #88 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vijesti iz budućnosti 2017 - sve po starom.. Po prašini i divljini skitam se Zašto tebe opet nema, pitam se Sam, sam, sam, opet sam sam Sam, sam, sam, opet sam sam Ma isto mi se piše bio sam il ne I meni će jednom doći proljeće A do tada opet skitat ću se ja i dalje se neki pitaju kada ce to proljece |
| | |
| | #89 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Vijesti iz budućnosti 1.12.2012. Interpol je utvrdio tko je odgovoran za 99,7% spama na svijetu - Gggiga Vlasnici CP-a su odahnuli jer više neće morati svaka dva mjeseca udvostručavati kapacitet servera ![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! |
| | |
| | #90 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,715
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vijesti iz budućnosti 2020....... Barica iz Zagorja je jedini nogometni stručnjak koji nije nikad trenirao Dinamo.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
| Tagovi: buducnost, vijesti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:46.