Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor > Igre bez granica
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Igre bez granica Raspravljate o temi virtualna istina (pijanstvo) u Humor forumu; Evo gazdarice- čaša apsinta prije pripreme, način pripreme (voda se ulije u čašu preko kocke šećera), boca i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-06-07, 21:32   #91 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,768
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima
Re: virtualna istina (pijanstvo)

Evo gazdarice- čaša apsinta prije pripreme, način pripreme (voda se ulije u čašu preko kocke šećera), boca i asortiman žlica...
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg Absinthe-glass.jpg (53.0 KB, 2 pogleda)
Tip Fajla: jpg absinthe_Preparing.jpg (41.3 KB, 5 pogleda)
Tip Fajla: jpg absinthe_bottle.jpg (7.6 KB, 4 pogleda)
Tip Fajla: jpg Absinthe_spoons.jpg (26.2 KB, 3 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 21:32   #92 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,516
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

aha
ja u svakom tvome danu bit cu
cina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 21:39   #93 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,221
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
aha

vidite ovo sta nasa milka drzi,e to su vam poznate jeger epruvete
majko mila koliko tek onda mozes popit
nakon njih 20 si ovakav(piju se na ex)
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg epru.JPG (8.0 KB, 7 pogleda)
Tip Fajla: jpg pijempp.JPG (5.0 KB, 6 pogleda)
manekenka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 21:40   #94 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,431
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

@ wolf: da.. napiši knjigu, 'kako razgraditi jetru, brzo i sigurno' postat će bestseler na top ljestvici kod Branke Kamenski u pol ure kulture

meni se baš ne pije večeras
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 21:42   #95 (permalink)
Akademik Foruma

Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

A što će nam jetra- nikakva korist od nje, samo možeš cirozu dobit'.
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 21:45   #96 (permalink)
dr.sc. Foruma

manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

jedan prigodni
Dođe pijanac u tramvaj te sjedne do neke žene. Nakon par minuta povraća po njoj. Ona se uzruja i počne vikati:
- Svinjo jedna pa kako si mogao?
Pijanac odgovori:
- Ja svinja? Pa, pogledajte prvo sebe, kako prljavo izgledate!

jos 1
- Što ću ja ovdje?
- Imali ste trovanje alkoholom.
- 'Ko mi je dao otrovano piće?

Zadnji Uredio manekenka : 27-06-07 u 21:49.
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 21:50   #97 (permalink)
Akademik Foruma

Eh, a onaj stari s istim pijancem i babom... Smrdi on i podriguje, na što ga ona pošteno izruži, kao 'svinjo jedna na što ličite, kako se ne sramite tako hodati okolo'. A on će 'da gospođo, ali ja ću ujutro biti trijezan- a vi ćete i dalje biti ružni'...
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 21:51   #98 (permalink)
dr.sc. Foruma

ooo wolf

nije smjesan
a ahahahahahahahahahahahah

Sjede dva pijanca u baru i piju. Kada se bar zatvorio jedan pijanac počne plakati.
- Zašto plačeš, - pita ga drugi.
- Kad dođem kući, skinem cipele i tiho, tiho uđem u stan. Žena se probudi i viče na mene, tako da ne mogu spavati.
- Upotrebi moj recept, kad ja dođem doma, otvorim vrata nogom i izderem se: "ŽENO, HAJDEMO SE JEBATI!". Ona se odmah napravi da spava!

Zadnji Uredio manekenka : 27-06-07 u 21:55.
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 22:09   #99 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,794
Skunk je zabranio reputaciju

Dal me ceka hladna karlovacka ?

Napili se pijanci i išli prizivati duhove. I prizivaju oni kad najedanput u sobi do čuju se lanci i koraci. Usrali se svi. Otvore vrata kad na vratima plavuša omotana lancima. Pita jedan:

- Tko si ti?
- Ne sjećam se. - odgovara plavuša.
- Od kud si? - pita drugi pijanac.
- Ne sjećam se.
- Pa čega se onda sjećaš? - upita treći pijanac.
- Ringišpila v Bedekovčini.

Zadnji Uredio Skunk : 27-06-07 u 22:18.
Skunk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 23:00   #100 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,173
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

ovo se događa meni kada si pocugam previša jeggera...

kako sam se digla sa stolice, tako sam pala udarila glavom u šporet i ispala kroz vrata van
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg Photo-0678.jpg (70.9 KB, 16 pogleda)
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: istina, pijanstvo, virtualna

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114