| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi virtualna istina (pijanstvo) u Humor forumu; Evo gazdarice- čaša apsinta prije pripreme, način pripreme (voda se ulije u čašu preko kocke šećera), boca i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Evo gazdarice- čaša apsinta prije pripreme, način pripreme (voda se ulije u čašu preko kocke šećera), boca i asortiman žlica...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: virtualna istina (pijanstvo) @ wolf: da.. napiši knjigu, 'kako razgraditi jetru, brzo i sigurno' postat će bestseler na top ljestvici kod Branke Kamenski u pol ure kulture ![]() meni se baš ne pije večeras ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #95 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) A što će nam jetra- nikakva korist od nje, samo možeš cirozu dobit'. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #96 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,221
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) jedan prigodni Dođe pijanac u tramvaj te sjedne do neke žene. Nakon par minuta povraća po njoj. Ona se uzruja i počne vikati: - Svinjo jedna pa kako si mogao? Pijanac odgovori: - Ja svinja? Pa, pogledajte prvo sebe, kako prljavo izgledate! jos 1 - Što ću ja ovdje? - Imali ste trovanje alkoholom. - 'Ko mi je dao otrovano piće? Zadnji Uredio manekenka : 27-06-07 u 21:49. |
| | |
| | #97 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Eh, a onaj stari s istim pijancem i babom... Smrdi on i podriguje, na što ga ona pošteno izruži, kao 'svinjo jedna na što ličite, kako se ne sramite tako hodati okolo'. A on će 'da gospođo, ali ja ću ujutro biti trijezan- a vi ćete i dalje biti ružni'... ![]()
| | |
| | #98 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,221
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) ooo wolf nije smjesan a ahahahahahahahahahahahah Sjede dva pijanca u baru i piju. Kada se bar zatvorio jedan pijanac počne plakati. - Zašto plačeš, - pita ga drugi. - Kad dođem kući, skinem cipele i tiho, tiho uđem u stan. Žena se probudi i viče na mene, tako da ne mogu spavati. - Upotrebi moj recept, kad ja dođem doma, otvorim vrata nogom i izderem se: "ŽENO, HAJDEMO SE JEBATI!". Ona se odmah napravi da spava! Zadnji Uredio manekenka : 27-06-07 u 21:55. |
| | |
| | #99 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,794
![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Dal me ceka hladna karlovacka ? Napili se pijanci i išli prizivati duhove. I prizivaju oni kad najedanput u sobi do čuju se lanci i koraci. Usrali se svi. Otvore vrata kad na vratima plavuša omotana lancima. Pita jedan: - Tko si ti? - Ne sjećam se. - odgovara plavuša. - Od kud si? - pita drugi pijanac. - Ne sjećam se. - Pa čega se onda sjećaš? - upita treći pijanac. - Ringišpila v Bedekovčini. Zadnji Uredio Skunk : 27-06-07 u 22:18. |
| | |
![]() |
| Tagovi: istina, pijanstvo, virtualna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:21.