| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi virtualna istina (pijanstvo) u Humor forumu; I DeeDee, da li ti je to dosta smajlića za početak (99% onih koje koristim su na prvom linku)? A ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #10021 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) I DeeDee, da li ti je to dosta smajlića za početak (99% onih koje koristim su na prvom linku)? A da tek vidiš što sam ih u MSN ubacio... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #10023 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Vrlo rado, što da nam donesem? Ajde, sebi ću 3x rum, a tebi? I štogod od muzike... Hmmm, nešto veselo ili za opuštanje?
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #10025 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Heh, ma ubacuješ ih samo tako Gazda- u jednom prozoru klikneš, u drugom ubaciš (eto, baš sam ti sad dodao komentar u profil 'drugdje', pa ubacio dva, iako nisam siguran da zaslužuješ- ti sad tamo ne ćeš mene za prijatelja )... ![]() Vidiš ti ovu DeeDee kakva je prema meni- pozove rundu i onda ni bu ni ba, nego bris... Ostavi mene, bez pozdrava, s cugom u rukama... Hoćeš li me sad malo tješiti? Nešto od muzike?
| | |
| | #10028 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Ma neee, Gazda, samo se malo prihranjujem... Odlučih nabaciti koju kilu pa sam uveo treći (kasnonoćni) obrok. Nisam mislio da ćeš primjetiti moj izostanak.Evo, sad ću ja to na brzinu pojesti, pa ćemo popiti još koju na miru. (a možda dam i pojašnjenje moje poruke )
| | |
| | #10029 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Eto, ostaviše me samog, zapalit ću si jednu, i natočiti, pustiti si pjesmu (i da dočeka društvo ujutro)... Ne samo da je dobra- nego ima i prikladan tekst, taman da posvetim nekome na forumu. ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: istina, pijanstvo, virtualna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:10.

)... 
Odlučih nabaciti koju kilu pa sam uveo treći (kasnonoćni) obrok.
(a možda dam i pojašnjenje moje poruke