| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi virtualna istina (pijanstvo) u Humor forumu; Hehehe... Evo ti naaajfinija domaća borovička, nabavih ju samo za tebe.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #10041 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Hehehe... Evo ti naaajfinija domaća borovička, nabavih ju samo za tebe. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #10044 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Bok, Gazda! Što ima? Jesi u prolazu ili da ti štogod donesem za popiti?
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #10050 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: virtualna istina (pijanstvo) e, a sad moram i objasnit, da se ovo ne bi krivo protumačilo...to je zato jer je zamjenska čistačica neka teta Barica iz Mrduše Donje kojoj sve treba nacrtat...a ja sam originalnu morao odvest. Vrag te zel, dečec, shvatila sam napokon, samo 6 puta si mi morao objasnit u što gledam, pepeljarke su mi ostale doma pa sve vidim mutno. -tako mi je rekla
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio prospero : 13-11-07 u 18:12. |
| | |
![]() |
| Tagovi: istina, pijanstvo, virtualna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:08.

Evo ti naaajfinija domaća borovička, nabavih ju samo za tebe. 

joj joj..pa sta ta cistacica od prospaca opet strajka

zaspala si sinoć, a ja sam na tebe okačio natpis: "Nije za pomesti"