Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor > Igre bez granica
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Igre bez granica Raspravljate o temi virtualna istina (pijanstvo) u Humor forumu; Blackdevilles: Daj stavi onaj crtić što si nam na skypu pokazala...one male...auch!!! Hvala Wolf, ali ja ne želim ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-07-07, 02:59   #1031 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 3,184
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl
Re: virtualna istina (pijanstvo)

Blackdevilles: Daj stavi onaj crtić što si nam na skypu pokazala...one male...auch!!!

Hvala Wolf, ali ja ne želim biti prozivana kao spamerica...i ne želim spamat!!!
Na fišijadi nisam bila...rađe sam ostala kod kuće kako bih vodila ubersong i kako bih izrazila svoje mišljenje bez spamanja. Ali sada mi je žao, trebala sam ići jer sam ispala spamerica

Zadnji Uredio icegirl : 10-07-07 u 03:03.
icegirl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 03:00   #1032 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,371
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: icegirl Pogledaj Poruke
Daj stavi onaj crtić što si nam na skypu pokazala...one male...auch!!!
happy tree friends
Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 03:02   #1033 (permalink)
Starter

Datum registracije: 19-03-07
Godina: 21
Poruka: 50
MadRick se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
To, Icegirl- sad kad nam tema ode u igre bez granica, odmah će mi skočiti Trefko!!! Još malo pa će himna birtije biti Getanin od Harija rončevića.

Anthlone, ajde dosta rasprave- odi si pogledaj F1 sa šest kotača u 'nostalgiji' pa ćemo popiti koju za laku noć.

EDIT - MadRick, ma mi ovdje uglavnom puštamo mjuzu (i povremeno koji crtić), pa smo #Tvor i ja komentirali film 'Blues Brothers' vezano uz pjesmu iz njega koju sam stavio. Ne brigaj, malo si 'zabrijao', ali ti nitko ne će uzeti za zlo.
Hvala prijatelju,imaš pivo više ak se jednom vidimo
[Poznat sam po "zabrijavanju" tak da se ne obazirite iiiiiiii...di je ta piva?Jebeš takvu birtiju..ovo je kaFana ]

"Dobri smo frendovi kad para igra ulogu prijateljstva"
MadRick je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 03:03   #1034 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,884
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Ma joj s tim nas ubila u pojam, Anthlon joj išao stavit Kalimera da vidi što je crtić... Evo vam još jedan kultni:

Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 03:04   #1035 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,532
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

ze elenu i kompaniju.
uzivajte

Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 03:04   #1036 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

Citat:
Pravi autor: MadRick Pogledaj Poruke
Neznam u čemu,ali ono..nije mi se dalo listat unazad ,pa sam ovako "ovrh" zaključio da se nešto priča o filmovima,pa sam složio malenu listu onih koji se meni dopadaju...ako nešto ne valja,ispričavam se.
ne valja.

ima podforum filmovi.

tenk ju veri mač
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 03:05   #1037 (permalink)
Starter

Datum registracije: 19-03-07
Godina: 21
Poruka: 50
MadRick se izdvaja iz mase

Ajt,još jednom moje isprike onda.

"Dobri smo frendovi kad para igra ulogu prijateljstva"
MadRick je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 03:07   #1038 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 3,184
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Wolf: Cool crtić

HTF: bljak

Zadnji Uredio icegirl : 10-07-07 u 03:10.
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 03:08   #1039 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

happy tree friends je klasik
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 03:12   #1040 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,532
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

HTF je zakoon! sto je ice,nije ti se svidio?

mene je moja mama "othranila" na ovome

Zadnji Uredio blackdevilles : 10-07-07 u 03:15.
blackdevilles je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: istina, pijanstvo, virtualna

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113