| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi virtualna istina (pijanstvo) u Humor forumu; Blackdevilles: Daj stavi onaj crtić što si nam na skypu pokazala...one male...auch!!! Hvala Wolf, ali ja ne želim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1031 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: virtualna istina (pijanstvo) Blackdevilles: Daj stavi onaj crtić što si nam na skypu pokazala...one male...auch!!! Hvala Wolf, ali ja ne želim biti prozivana kao spamerica...i ne želim spamat!!! Na fišijadi nisam bila...rađe sam ostala kod kuće kako bih vodila ubersong i kako bih izrazila svoje mišljenje bez spamanja. Ali sada mi je žao, trebala sam ići jer sam ispala spamerica Zadnji Uredio icegirl : 10-07-07 u 03:03. |
| | |
| | #1033 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 19-03-07 Godina: 21
Poruka: 50
![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Citat:
[Poznat sam po "zabrijavanju" tak da se ne obazirite iiiiiiii...di je ta piva?Jebeš takvu birtiju..ovo je kaFana ] | |
| | |
| | #1034 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,884
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Ma joj s tim nas ubila u pojam, Anthlon joj išao stavit Kalimera da vidi što je crtić... Evo vam još jedan kultni:
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #1040 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) HTF je zakoon! sto je ice,nije ti se svidio? mene je moja mama "othranila" na ovome
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! Zadnji Uredio blackdevilles : 10-07-07 u 03:15. |
| | |
![]() |
| Tagovi: istina, pijanstvo, virtualna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:36.

Još malo pa će himna birtije biti Getanin od Harija rončevića.