| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi virtualna istina (pijanstvo) u Humor forumu; Citat: Pravi autor: prospero pa ima i u tome istine.. prije nego zbrišeš, kakvu literaturu preporučaš za ekstra ubitačno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #10511 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,801
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Citat:
Viš šta se sve korisno na faksu da naučit...nije džabe babo dao pare za faks ![]() Paše jer su A4 formata...pa taman ih skrijem... Citat:
![]()
__________________ ..pita me pamet šta mi to treba, kad imam nju i sretni dom, pita me pamet i ja se pitam, šta ćeš ti u srcu mom... | ||
| | |
| | #10513 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) A kak ti sad najenom znaš kakva je moja batina ...i uglavnom...mislim da dečki ne uživaju u razgovoru o mojoj batini kao ti i ja![]()
__________________ ..pita me pamet šta mi to treba, kad imam nju i sretni dom, pita me pamet i ja se pitam, šta ćeš ti u srcu mom... |
| | |
| | #10515 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Ma rekla je da bi me opljačkala, al da se boji da ne potegnem svoju batinu ![]()
__________________ ..pita me pamet šta mi to treba, kad imam nju i sretni dom, pita me pamet i ja se pitam, šta ćeš ti u srcu mom... |
| | |
| | #10516 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) pa rekao si da si vitez iz reda velikih atiaša..neznam o kakvim batinama ti pričaš i neznam zašto bi nekome smetala tvoj drvena batina ali ok... ja se povlačim iz razgovora
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #10518 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Citat:
![]()
__________________ ..pita me pamet šta mi to treba, kad imam nju i sretni dom, pita me pamet i ja se pitam, šta ćeš ti u srcu mom... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: istina, pijanstvo, virtualna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:59.

pa ima i u tome istine.. prije nego zbrišeš, kakvu literaturu preporučaš za ekstra ubitačno dosadna predavanja?

...i uglavnom...mislim da dečki ne uživaju u razgovoru o mojoj batini kao ti i ja