| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi virtualna istina (pijanstvo) u Humor forumu; ima i za sutra materijala... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1052 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: virtualna istina (pijanstvo) Sviće! Vrijeme je za leć. Sa 70 postova postaješ regularni forumaš - ako se ovim zadnjim promjenama i to nije promjenilo. Hvala svima za još jednu ugodnu noć. P.S.blackdevilles imaš prekrasan potpis
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #1056 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: virtualna istina (pijanstvo) Evo ja ću te poslužiti legice. Nosim ti odmah dupli jer tko zna kad će pravi konobari. Na zdravlje ti bilo! Dalje se snalazi sama jer ja idem odmoriti stare kosti nakon duuuuge noći.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #1060 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Ma da ne bi! Samo ti sjedi i uživaj, a Karlovačko stiže. Sebi ću skuhat' kavu, nije mi još vrijeme za alkohol. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: istina, pijanstvo, virtualna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:49.