| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi virtualna istina (pijanstvo) u Humor forumu; da kako sam bi udlu kad je rekao kelner da nema vise radže aka šljivovice... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12242 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: virtualna istina (pijanstvo) moze kakva teska rakija..... p.s. wolf zakasnil si...dok si ti dosel ja sam vec strusil pol boce...zato sad donosim dvije nove....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #12247 (permalink) |
| dežurni spammer XD | Re: virtualna istina (pijanstvo) wolf tebi se više neću ni obrachati od sada ja nosim cugu on je zastario...ni pozdravit nezna čovek ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #12248 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: virtualna istina (pijanstvo) wolf, nekad si bio kelner n. 1... a sada "konobari, volio bih da ste mi drugari" ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #12249 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Sorry dečki- vidite da sam se malo ulijenio, a i ovo vrijeme mi ne pomaže (stare kosti ). Ovom rundom onda častim ja, da se malo iskupim... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #12250 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) majn blok majn blok ... ja bi ja bi jukebox,..ako moze crvena jabuka,prljavci ili edo maajka molitva ili tako nesto..a moze i banovina
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
![]() |
| Tagovi: istina, pijanstvo, virtualna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:50.

i piti?

od sada ja nosim cugu on je zastario...ni pozdravit nezna čovek