| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi virtualna istina (pijanstvo) u Humor forumu; Eeej, ljepojko- ja bih tebe počastio, a ne da ti mene ovako starog i ofucanog častiš. A evo, nek nam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Eeej, ljepojko- ja bih tebe počastio, a ne da ti mene ovako starog i ofucanog častiš. ![]() A evo, nek nam se i Daidza pridruži za stolom- da ne bi svašta starom Vuku na pamet padalo. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #122 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) ma nema problema. slobodno me mozes castiti ![]() neka i daizda dode, sto vise to bolje ![]()
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. |
| | |
| | #123 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,475
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) hik ušte edno šiše t’ga za jug , i ve molam pesna - Tvoite baknezi na moite beli kosuliSe e ubavo od Toše ama kako taa pesna nikoja do sega ![]()
__________________ -misic- |
| | |
| | #124 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Citat:
moze prijevod, makedonski mi nije bas jaca strana ![]()
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. | |
| | |
| | #127 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Sad kad vičeš pred gazdaricom, odma' će nam uzeti ražnjiće koje smo prošvercali unutra. ![]() Vibice, uživajmo mi u izabeli dok još možemo- sad vidim da su ju zabranili u EU. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #128 (permalink) |
| charolastra | Re: virtualna istina (pijanstvo) Što je spora konobarica, nikad to piće ![]() Hvala na pozivu za stol, šta pijete?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #129 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Mi deremo po izabeli, ali shvatit ćemo ako ne voliš metilni alkohol i mogućnost da oslijepiš od pretjerane konzumacije. ![]() Ma evo ja ću Mišiću i tebi donijeti naručeno. A Manekenka ne će niš' ni primjetiti pa smatrajet da kuća časti. ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: istina, pijanstvo, virtualna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:04.

ušte edno šiše t’ga za jug , i ve molam pesna - Tvoite baknezi na moite beli kosuli

A Manekenka ne će niš' ni primjetiti pa smatrajet da kuća časti.