| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi virtualna istina (pijanstvo) u Humor forumu; Wendy i Welcome to Jamaica and have a nice day...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13202 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 863
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) aha.. dobar je to vic tako nešto samo ja si ga ne bi nikad istetovirao
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #13205 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,773
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Ah, ni ja nisam nešto lud za tetovažama... Evo da stavimo malo i muzike- za jednu frendicu koju vidim u temi: Evo nam Robin... Ajde kad sam već na nogama, što piješ?
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #13208 (permalink) |
| charolastra | Re: virtualna istina (pijanstvo) eto ga ![]() ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #13209 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,773
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Onda može čaša toplog mlijeka i jedna polagana pjesma? (nije posvećena s primislima, zbog naših zaručnika, nego jer je lijepa i polagana )
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #13210 (permalink) |
| charolastra | Re: virtualna istina (pijanstvo) bah, moje bolje udara
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: istina, pijanstvo, virtualna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:33.

dobar je to vic
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something
Ajde kad sam već na nogama, što piješ?

)