| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi virtualna istina (pijanstvo) u Humor forumu; ocu pelin i pivo karlovacko i stroh molim zapaljen naravno... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13231 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: virtualna istina (pijanstvo) ocu pelin i pivo karlovacko i stroh molim zapaljen naravno ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #13233 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: virtualna istina (pijanstvo) znas da razglabanje sam sa sobom nije bas najboja stvar koju mozes raditi...?
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #13235 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: virtualna istina (pijanstvo) ye u wish xD
| | |
| | #13236 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: virtualna istina (pijanstvo) aj...o cem bi pricala devojce....pritom molim jednog tocenog tomeka od litre pa da uzivam u tebi i pivi...bas mi se prica...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #13237 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) U ovoj temi to nije spamm nego čavrljanje. A ku'š bolje društvo za to od tebe? ![]() Amo ti lijepo sjedi i uživaj, i donest ću nam rundu na račun Gazde (a ako dečki budu dobri, možda i njima donesem nešto )...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #13239 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Na zapovijed, milostiva. ![]() Dečki, mislim da ćete morati smisliti način da se umilite Arylin ako vam je do cuganja...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #13240 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: virtualna istina (pijanstvo) daj ti meni na moj racun, lako cemo mi s njom ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: istina, pijanstvo, virtualna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:51.

)...
"