| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi virtualna istina (pijanstvo) u Humor forumu; Ma šefice su nam danas sve u 'komi'... Preporučam apsint, zgotovit ću ti ja jedan, kažu da čuda radi. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Ma šefice su nam danas sve u 'komi'... Preporučam apsint, zgotovit ću ti ja jedan, kažu da čuda radi. Nego, čime te možemo oraspoložiti? ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #143 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Ma i na treću Vibice, idem ja po još jednu rundu- dobro će mi 'leći' nakon večere... A i tebi moramo malo ramena izmasirati. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #144 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Ma nakon nekoliko danih ispita ovaj me danas jednostavno otjerao ravno u bedaru. I da... ništa me neće oraspoložiti osim 12.07.- dana kada imam zadnji ispit i pakujem svoje stvari pravac jug. onda apsint. Mere...ja plaćam sve.
__________________ 0-2 |
| | |
| | #147 (permalink) |
| Purger | Re: virtualna istina (pijanstvo) Osobljeeeee ![]() Jel radi netko ovdje ![]() Ja bi bambus...od pol litre ako može... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #150 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,524
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Citat:
![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: istina, pijanstvo, virtualna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:48.

A i tebi moramo malo ramena izmasirati. 
o-ho, morat će manekenka otvorit sobe na katu