| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi virtualna istina (pijanstvo) u Humor forumu; neću votku Ako nema stock-cole, za mene samo sokić a kakva muzika svira tu kod tebe u lokalu?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,185
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) juke box daj dve kn( u slici) pa ce da svira sto pozelis ![]() PAZNJA: traze se dve sisate konobarice za 1 smjenu(tad spavam )lol slike slati javno da se izglasa koja ce sluzit ekipu dok gazda spava :: |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,185
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Kad me slome sve samoce u kafanu ja cu poci Pogazicu obecanja prevaricu osjecanja lumpovacu cijele noci (2x) Ref. I tebe sam sit kafano da bogda se zapalila Ona me je ostavila zbog vina me napustila sta mi radis dano, dano (2x) Cigani mi lome dusu sviraju mi pjesme njene Sjecaju na prosle dane diraju mi uspomene zbog ljubavi izgubljene (2x) Ref. Kafana je moja tuga ali bez nje necu moci Godinama varam boga kajacu se znam zbog toga vino ce mi glave doci (2x) Ref. Zbog vina me napustila prokleta si, hej kafano ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: istina, pijanstvo, virtualna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:16.