Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor > Igre bez granica
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Igre bez granica Raspravljate o temi virtualna istina (pijanstvo) u Humor forumu; Citat: Pravi autor: manekenka daj skunk unutra su stranice playboja sad znam di si nestao pol ure Hvala za ovo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-07-07, 00:22   #401 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,933
Skunk je zabranio reputaciju
Re: virtualna istina (pijanstvo)

Citat:
Pravi autor: manekenka Pogledaj Poruke
daj skunk unutra su stranice playboja sad znam di si nestao pol ure
Hvala za ovo pol ure.
Skunk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 00:26   #402 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,803
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Hvala gazdarice, vrlo si ljubazna!
Iskreno (mogu sad reć jer je wolf off) ne prija mi njegova kava, ova mi nekako slađa (čak i bez šećera).

Ajde gazdarice drmni nogom taj jukebox kad misice nema.Nešto za dušu.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 00:26   #403 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,248
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

no kontare
kaj velis

nema misisca,nek zna da ju spominjemo...mozda se vrati
sad cu jednu zavrtit
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 00:27   #404 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,884
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

znaš ti kako se ne kritizira konobare jer ti mogu pljunuti u cugu dok nitko ne gleda?
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 00:30   #405 (permalink)
dr.sc. Foruma

manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

Vraticu se u onu kafanu
pa neka mi zadnje pare tamo ostanu
tu sam nas'o ludom srcu zicu
tu Bog stvori kafansku pevacicu

Ref.
Da mi peva, da mi mesa nocima u krug
da je musko bila bi mi ko najbolji drug
urezacu njeno ime, dacu zlatan sat
da je musko bila bi mi ko rodeni brat

Vraticu se tamo gde mi milo
pa makar me njeno oko ubilo
pa da smirim ovu nocnu pticu
sto pogleda kafansku pevacicu

Ref.

Divna, divna usta ona ima
eh, kad bi me poljubila sa njima
pa da slavim zivot ko vrbicu
i ozenim kafansku pevacicu

danasnji hit dana na jukeboxu
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 00:31   #406 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
znaš ti kako se ne kritizira konobare jer ti mogu pljunuti u cugu dok nitko ne gleda?
Zato ubuduce karlovacko otvaras pred menom.
Skunk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 00:33   #407 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,884
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Sorry, imamo samo točeno.

Nego, što svi piju, pa da odem i sebi po rundu? Ma nema veze, bacit ću narudžbu odoka i onda se svađati da ste krivo naručili...
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 00:34   #408 (permalink)
dr.sc. Foruma

hahahah
svadja
ja bi multivit
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 00:35   #409 (permalink)
dr.sc. Foruma

cccc samo toceno pa kakvu krcmu to vodite.
Morat cu se upisat u knjigu zalbe.
Skunk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 00:36   #410 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,803
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Nemoj se igrati s takvim stvarima, nisam te kritizirao već samo rekao da ne volim kavu s jajima (moš i salmonelu od nje dobit - ak su jaja stara).

Osim toga kako znaš što sam kazo kad nisi ni bio tu - prisluškuješ, a meni govoriš da sam voajer.

Ozbiljski sad: ajd iskopaj nešto sa yubitua za prije sna - virujen u te!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: istina, pijanstvo, virtualna

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113