| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi virtualna istina (pijanstvo) u Humor forumu; Citat: Pravi autor: manekenka daj skunk unutra su stranice playboja sad znam di si nestao pol ure Hvala za ovo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #402 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: virtualna istina (pijanstvo) Hvala gazdarice, vrlo si ljubazna! Iskreno (mogu sad reć jer je wolf off) ne prija mi njegova kava, ova mi nekako slađa (čak i bez šećera). Ajde gazdarice drmni nogom taj jukebox kad misice nema.Nešto za dušu.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #404 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,884
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) znaš ti kako se ne kritizira konobare jer ti mogu pljunuti u cugu dok nitko ne gleda? ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #405 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,248
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Vraticu se u onu kafanu pa neka mi zadnje pare tamo ostanu tu sam nas'o ludom srcu zicu tu Bog stvori kafansku pevacicu Ref. Da mi peva, da mi mesa nocima u krug da je musko bila bi mi ko najbolji drug urezacu njeno ime, dacu zlatan sat da je musko bila bi mi ko rodeni brat Vraticu se tamo gde mi milo pa makar me njeno oko ubilo pa da smirim ovu nocnu pticu sto pogleda kafansku pevacicu Ref. Divna, divna usta ona ima eh, kad bi me poljubila sa njima pa da slavim zivot ko vrbicu i ozenim kafansku pevacicu danasnji hit dana na jukeboxu ![]() |
| | |
| | #407 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,884
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Sorry, imamo samo točeno. ![]() Nego, što svi piju, pa da odem i sebi po rundu? Ma nema veze, bacit ću narudžbu odoka i onda se svađati da ste krivo naručili... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #410 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: virtualna istina (pijanstvo) Citat:
Osim toga kako znaš što sam kazo kad nisi ni bio tu - prisluškuješ, a meni govoriš da sam voajer. Ozbiljski sad: ajd iskopaj nešto sa yubitua za prije sna - virujen u te!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: istina, pijanstvo, virtualna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:52.

unutra su stranice playboja sad znam di si nestao pol ure