| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi virtualna istina (pijanstvo) u Humor forumu; Ma za pivu nema loseg vremena,samo da je hladna. A vidim da ti i prekovremene nabijas. Manekenka ce morat ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #452 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Ma ja to radim zbog beneficija- zar igdje drugdje u opis radnog mjesta spada sex na plaži sa zgodnim mladim damama i da ti se šefica prijeti sa svakojakim grozotama (koje bi po opisima trebale uključivati kožne spravice), a usput imaš i pravila oblačenja da gostima mo'š pokazat' golu guzicu... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #454 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Kako nitko danas ne brine za muziku... Evo, da i ja malo popustim zahtjevima tržišta- malo 'konfekcije' (i to 'ženska muzika') za odmoriti mozak i pasti oči. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #458 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Što ja tebi dođem k'o jukebox? Joj sad ste me vas dvoje podsjetili na onaj stari vic, kad 'peder' dođe u dućan i traži zimsku kobasicu... Pita žena da l' da nareže a on ju prijekorno pogleda pa upita- "Zar ti moja guzica liči na jukebox?!?"
| | |
| | #460 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Heheh, zna ona da se ja volim poigrat' s njenom četvorkom... Kako ono kaže baka unuku kad ju pita da l' joj se može igrati s cicom- "Možeš, možeš, samo ne idi daleko!" ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: istina, pijanstvo, virtualna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:04.

.

Evo, da i ja malo popustim zahtjevima tržišta- malo 'konfekcije' (i to 'ženska muzika') za odmoriti mozak i pasti oči. 

Kako ono kaže baka unuku kad ju pita da l' joj se može igrati s cicom- "Možeš, možeš, samo ne idi daleko!"