| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi virtualna istina (pijanstvo) u Humor forumu; Svaka cast. Mora da su to dobre benificije kod Manekenke kada se tolko radi.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #476 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Heheh, sad sam nestrpljiv... Reci, reci!Pivo za tebe, stiže- a što će druge dvije mlade dame? Uh, nisam vidio skunka- tri mlade dame. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde Zadnji Uredio Wolf-HR : 03-07-07 u 21:57. |
| | |
| | #480 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Ideeeš!!! Hvala Gazdarice. ![]() Ali imam i jedno jeftinije rješenje: za idući put mi kupi ništa- pa da to mogu nositi sve cure u bircu. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: istina, pijanstvo, virtualna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:52.

Reci, reci!
Hvala Gazdarice.