| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi virtualna istina (pijanstvo) u Humor forumu; Evo, Mamo, stiže. Nego kako vam se svidio moj zadnji spot?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #484 (permalink) | |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,515
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Citat:
![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura | |
| | |
| | #485 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Je l' pifce dovoljno hladno, Mamo? Ajd' gazdarice, naruči i ti nešto... Sad kad je lokal pun cura, evo jedna malo veselija:
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #487 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Heheh, znamo mi ovdje kako ugoditi curama... Još jedino da nagovorim gazdaricu da nam da jedan kut da ga sredimo u otomanskom stilu, da se izvalimo na hrpe jastuka, u inventar ubacimo par nargila... Gdje će nam biti kraj? ![]()
| | |
| | #489 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Da bi smetao!!! Samo upadaj i viči što gospo'n izvolijevaju! ![]() A evo i jedna od braće Iraca:
| | |
![]() |
| Tagovi: istina, pijanstvo, virtualna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:17.

Nego kako vam se svidio moj zadnji spot? 

Hvala Gazdarice.