| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi virtualna istina (pijanstvo) u Humor forumu; starimooooooooo a prospero pobit cu sve sad vatra ti si prva... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5032 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: virtualna istina (pijanstvo) neš valjda i mene? ostavi nešto i za starost (odgovorio sam joj ja na prethodnoj stranici )šta mi možemo kad nemamo više toliko mladalačke energije.. eh, djeco, djeco..
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #5038 (permalink) |
| charolastra | Re: virtualna istina (pijanstvo) Valjda po vino, barem tako kaže pjesma ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5040 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: virtualna istina (pijanstvo) aha, pa nisi došla na rakiju kad je trebalo moš mislit a to da si psihijatar, to stoji da sad ne nalazim primjere...ne proklinjem ja ništa, to je samo do trenutka ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
![]() |
| Tagovi: istina, pijanstvo, virtualna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:35.

pobit cu sve sad

(odgovorio sam joj ja na prethodnoj stranici
)
eh, djeco, djeco..

a to da si psihijatar, to stoji