| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi virtualna istina (pijanstvo) u Humor forumu; Ma budemo mi tebi smješali neki lijepi koktelčić... Tek toliko da ti se jezik razveze.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #501 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,875
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Ma budemo mi tebi smješali neki lijepi koktelčić... Tek toliko da ti se jezik razveze. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #505 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Ma valjda si je sama skuhala. Mislim u 7 sati kavu naručivat'- ja sam jednom morao cijelu noć ostati budan jer me znimalo da li svijet postoji u 7 ujutro. ![]() Evo i jedne pjesme sa super spotom (jedino šo definitivno ne valja u Yubito kvaliteti- može ga se jedino cijeniti u HQ):
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #506 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: virtualna istina (pijanstvo) Ope prazna birtija! .... ti taku birtiju. Wučino pjesma ti super, samo moj razglas očajan. Ovi s početka ulice nisu niš razumjeli. E da, da ne zaboravim - DANAS SVE NA MENE - jelo, piće, mjuza, žene sumnjiva morala (i muški isto), sav ceh pripišite mom računu. Navratit ću kad stignem podmirit to. I da vas malo razdrmam za kraj
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #508 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Hoće li ova pratnja biti po milostivinom ukusu? Narudžba stiže, a meni Barbieri na teveju otvorio apetit, sad bi mi dobar, domaći čobanac baš dobro sjeo... No zadovoljit ću se s duplim rumom. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde Zadnji Uredio Wolf-HR : 04-07-07 u 15:55. |
| | |
| | #510 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Ma natočit ću i tebi jednu domaću, pa da malo zapjevamo (ja ću samo, u interesu humanosti, usta otvarati):
| | |
![]() |
| Tagovi: istina, pijanstvo, virtualna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:31.

Tek toliko da ti se jezik razveze. 

Mislim u 7 sati kavu naručivat'- ja sam jednom morao cijelu noć ostati budan jer me znimalo da li svijet postoji u 7 ujutro. 

Ma natočit ću i tebi jednu domaću, pa da malo zapjevamo (ja ću samo, u interesu humanosti, usta otvarati):