Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor > Igre bez granica
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Igre bez granica Raspravljate o temi virtualna istina (pijanstvo) u Humor forumu; Ma budemo mi tebi smješali neki lijepi koktelčić... Tek toliko da ti se jezik razveze....

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-07-07, 00:14   #501 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,875
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan
Re: virtualna istina (pijanstvo)

Ma budemo mi tebi smješali neki lijepi koktelčić... Tek toliko da ti se jezik razveze.
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 00:58   #502 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,159
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

vratija se sime,,ups misisc
pa sto si izlevatila za gazu u petak?
manekenka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 06:00   #503 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,252
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Jel ovdje netko radi?
Ja bi jednu kafu na brzinu, žurim
mama je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 14:18   #504 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,159
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

haha,nema nikog ,mama bez kave ostala
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 14:23   #505 (permalink)
Akademik Foruma

Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Ma valjda si je sama skuhala. Mislim u 7 sati kavu naručivat'- ja sam jednom morao cijelu noć ostati budan jer me znimalo da li svijet postoji u 7 ujutro.

Evo i jedne pjesme sa super spotom (jedino šo definitivno ne valja u Yubito kvaliteti- može ga se jedino cijeniti u HQ):

Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 15:20   #506 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,051
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Ope prazna birtija! .... ti taku birtiju.
Wučino pjesma ti super, samo moj razglas očajan. Ovi s početka ulice nisu niš razumjeli.

E da, da ne zaboravim - DANAS SVE NA MENE - jelo, piće, mjuza, žene sumnjiva morala (i muški isto), sav ceh pripišite mom računu.

Navratit ću kad stignem podmirit to.

I da vas malo razdrmam za kraj

Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 15:48   #507 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,252
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Kazes na tvoj racun? Moze onda deci jegera, red bull, malo kulena i zdenka sira. I dovedi neke tamburaše.
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 15:52   #508 (permalink)
Akademik Foruma

Hoće li ova pratnja biti po milostivinom ukusu?

Narudžba stiže, a meni Barbieri na teveju otvorio apetit, sad bi mi dobar, domaći čobanac baš dobro sjeo... No zadovoljit ću se s duplim rumom.

Zadnji Uredio Wolf-HR : 04-07-07 u 15:55.
Wolf-HR je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 15:57   #509 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,050
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 16:02   #510 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ma natočit ću i tebi jednu domaću, pa da malo zapjevamo (ja ću samo, u interesu humanosti, usta otvarati):

Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: istina, pijanstvo, virtualna

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108