| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi virtualna istina (pijanstvo) u Humor forumu; Milostiva samo moraju reći što izvoljevaju i bit će služeni.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #523 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Evo stiže... A za pratnju bend koji sam slušao davno, davno- oni još bili demo bend a mi s njima maltretirali cijelu 'kasarnu' u Beogradu (i s Ivčićem i Tajči , di'š pijanim budalama dat da zauzmu razglas). No, ova je bez Bana:
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #525 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Pa ja vama objema donio isto- što ću ja razmišljat i krivu glavu koristit? (ipak sam ja muško) ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #528 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Sve je utihnulo, ajd' da bacim nešto za dizanje atmosfere. Sjuzi end d benšiz - Pesendžer; a sebi točim standardno...
| | |
| | #529 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,475
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) kavu i konjak molim , konjak badelov u maloj čašici , [youtube] ako nisam skužila youtube onda još jedan konjak ![]() edit : nisam skužila ![]()
__________________ -misic- |
| | |
| | #530 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Stižu dva konjaka i kava.... ![]() [ youtube]xxx[ /youtube] - samo bez razmaka, i umjesto xxx staviš one brojeve i slova iz Youtube adrese (iza znaka =). ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: istina, pijanstvo, virtualna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:49.

, di'š pijanim budalama dat da zauzmu razglas). No, ova je bez Bana: