| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi virtualna istina (pijanstvo) u Humor forumu; daj još jedan , ne radi džubox... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #532 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Stiže moj Mišiću- pjevat ćeš ti k'o slavuj nakon par takvih pokušaja. ![]() Evo objašnjenja: Kod: http://www.youtube.com/watch?v=uNPXdfNVRCA [ youtube]uNPXdfNVRCA[ /youtube]
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde Zadnji Uredio Wolf-HR : 04-07-07 u 20:42. |
| | |
| | #534 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Hvala Mišiću, baš sam ti sad u postu iznad stavio primjer... 14 sati?!? Tko te tako upregnuo?
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #536 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: virtualna istina (pijanstvo) daj meni jedan heineken i ekipi sta ce pit...popravilo mi se donekle raspolozenje pa rekoh da pocastim koga zateknem u kafani ![]() zivili vi meni Ž,Š , L J ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #539 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Ma evo, Gazdarice.... Stiže, što bi Romeo rek'o "na lakim krilima ljubavi"! ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: istina, pijanstvo, virtualna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:38.