| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi virtualna istina (pijanstvo) u Humor forumu; Ja dao isto uvijet...... Runda svima...... Ima da se napijem......... Ko mamin mali student........ |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5481 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,761
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Ja dao isto uvijet...... Runda svima...... Ima da se napijem......... Ko mamin mali student..... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #5483 (permalink) |
| charolastra | Re: virtualna istina (pijanstvo) Nema termosice, smrznem ti pa otopi kad naiđeš na vatru
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5484 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,801
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Hvala ![]() Ja, štreber...skupljam dvice u indexu. Ne znam ko je otvorio temu sa pravnim savjetima ![]()
__________________ ..pita me pamet šta mi to treba, kad imam nju i sretni dom, pita me pamet i ja se pitam, šta ćeš ti u srcu mom... |
| | |
| | #5489 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,664
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) kak bi rekla sir miksi : "profesionalna deformacija" pamtim sav alkohol. daj popite i vi nešto na moj račun ![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
![]() |
| Tagovi: istina, pijanstvo, virtualna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:28.

svaka cast adolon