| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi virtualna istina (pijanstvo) u Humor forumu; Haha Antiša, predobra slika, trebo si ju prodat dnevnim novinama, zaradio bi taman za jednu pristojnu rundu Nego, vidim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5501 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: virtualna istina (pijanstvo) Haha Antiša, predobra slika, trebo si ju prodat dnevnim novinama, zaradio bi taman za jednu pristojnu rundu Nego, vidim da smo sami ovdje, pa ako nemaš ništa protiv da ti se pridružim i da popijemo nešto.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #5504 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,887
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Evo, stiže... Upravo me cura prebila u biljaru. Odoh ja u pemziju. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #5507 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: virtualna istina (pijanstvo) Nevjerovatno! Protestiram! Moj prospero ti i ja čamimo tu suha grla, a vibica nije ni vrata otvorila kako treba - već stiže sokić! Dobro veče svima! vibice, kamo te? Stvarno je za penziju konobar. Prospero imaš li ti još one svoje konobarice na vezi?
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #5509 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,887
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) nema nikakve žeste za nju ![]() anthlone- runda je bila za vas... vibicu ignoriram ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: istina, pijanstvo, virtualna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:01.

Nego, vidim da smo sami ovdje, pa ako nemaš ništa protiv da ti se pridružim i da popijemo nešto.

Odoh ja u pemziju.