| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi virtualna istina (pijanstvo) u Humor forumu; Stiže, a i sebi ću dupli rum natočit', da ti se pridružim... Ovo otvaranje boca zbilja umara.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #551 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,773
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Stiže, a i sebi ću dupli rum natočit', da ti se pridružim... Ovo otvaranje boca zbilja umara. ![]()
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #553 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Evo da nam cure malo mazimo, ovo je samo za naše cure... (nažalost nema sa Martom Nikolin, pa će mala Ivana Radovniković morati poslužiti)
| | |
| | #557 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: virtualna istina (pijanstvo) ako nemate nista protiv, ja bih stavio jednu pjesmu koja mi para srce
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #559 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Dave- meni su ipak Dukati mrvicu bolji (danas sam baš i stavio njihov spot sa Fabošom)- možda zbog sentimentalnih razloga... ![]()
| | |
| | #560 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: virtualna istina (pijanstvo) Citat:
![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana | |
| | |
![]() |
| Tagovi: istina, pijanstvo, virtualna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:30.