| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi virtualna istina (pijanstvo) u Humor forumu; o, wolf, rakija uvijek pomaže štimungu vidim ti si vrlo konkretan, neka, neka. a jel to znači da ćeš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,221
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) ev boce travarice za kraj gazarica ide na pocinak,vi to slistite pa imate mali test sliku jeste pijani i ne sjedajte za volan glasajte za konobarice da sutra kad preuzmem smjenu postavim ih i dodjelit titulu i lente ![]() |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Caballero Negro | rep za ovo, ako ne mogu još, pamtim ![]() ( a iznesem te ja van, ja sam malo pio večeras) Citat:
![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio eva : 27-06-07 u 02:00. | |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Niš' od ispovjedi zasad, Prospero- nisam u formi kao kad sam bio mlađi (u srednjaku i prvih *par* godina faxa), al dva deci su mi taman zagrijavanje... ![]() Jbg, nadam se da ću postati Manekenkin omiljeni kroner. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #58 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Ah popit ćemo i jednu tebi u zdravlje, ako nas gazdarica ne kani još izbaciti... Meni opet dupli- čemu mijenjati dobru naviku. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #60 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: virtualna istina (pijanstvo) Joj, nemoj mi spominjati 'odbijačicu bonbona' tzv. evu- zbog nje i pijem!!! ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: istina, pijanstvo, virtualna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:59.

vidim ti si vrlo konkretan, neka, neka. a jel to znači da ćeš se prvi počet ispovjedat? 

Meni opet dupli- čemu mijenjati dobru naviku.